Εφήβων – Ενηλίκων

Εφήβων – Ενηλίκων

Karate για Έφηβους και Ενήλικους

Αυτό το πρόγραμμα Karate είναι για άνδρες και γυναίκες 13 ετών και άνω. Ο στόχος του συλλόγου των πολεμικών τεχνών είναι η ανάπτυξη των δεξιοτήτων σας για αποτελεσματική αυτοάμυνα, ενώ ταυτόχρονα εισέρχεστε σε ένα υγιή τρόπο ζωής. Θα προπονηθείτε από επαγγελματίες προπονητές πολεμικών τεχνών σε ένα σύγχρονο και ασφαλές περιβάλλον.

Ως αρχάριος στο Καράτε και στις Πολεμικές Τέχνες θα έχετε ατομική προσοχή μέχρι να είστε έτοιμοι να ενταχτείτε στο κανονικό σας τμήμα.

Το πρόγραμμα δεν είναι ανταγωνιστικό και θα σας δώσει την δυνατότητα να προχωρήσετε με το δικό σας ρυθμό. Μετά από ένα χρονικό διάστημα τακτικής προπόνησης θα παρατηρήσετε ότι έχετε αυξήσει την φυσική σας κατάσταση, την ευελιξία, τη δύναμη, το συντονισμό, την αντοχή και την ενέργεια. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ανακουφιστείτε από το στρες, να αναπτύξετε την αυτοπειθαρχία, τον αυτοέλεγχο, επιτυγχάνοντας παράλληλα την αύξηση των προσωπικών δεξιοτήτων σας και δημιουργείται τις προϋποθέσεις για τις αγωνιστικές δραστηριότητες.

Παιδικά 7-12 ετών

Μαθήματα Καράτε Σίτο Ρίου – για παιδιά 7-12 ετών

Εφήβων – Ενηλίκων

Karate για Έφηβους και Ενήλικους

Αγωνιστικό

Αγωνιστικό Καράτε

Πρωινό & Βραδινό Ενηλίκων

Shito Ryu Karate η ”έξυπνη” άσκηση